بافت آفریقایی
AFRICAN HAIR TEXTURE
مبلغ فوق تقریبی است بستگی به تعداد لاین و طراحی قابل تغییر است

همواره در تمام آرایشگاه‌های جهان، بافتن مو یکی از محبوب ترین مدل‌ها بوده است. در میان تمام انواع بافت‌ها، بافت آفریقایی از آن دسته بافت‌هایی محسوب می‌شود که در مناسبت‌های مختلف میان زن و مرد رایج است. در این مقاله قصد داریم برای شما انوع بافت‌های آفریقایی را معرفی کرده و برخی نکات مربوط به آن‌ها همچنین ویژگی‌ها و معایب این مدل بافت را برایتان توضیح دهیم.

بافت آفریقایی چیست؟

بافت آفریقایی، یکی از انواع بافت مو است. همان‌طور که از نام این مدل مو هم مشخص است، قدمت آن به کشورهای افریقایی بازمی‌‌گردد و طی زمان، در دیگر نقاط دنیا نیز متداول شده است. این بافت مو اغلب کل کف سر را پوشش داده و ظاهری ظریف و جذاب دارد. از انواع مدل های بافت آفریقایی می‌توان در جشن‌ها و مراسم‌ها، رویداد‌های ورزشی و زندگی روزمره استفاده کرد.

بافت آفریقایی چیست؟

انواع بافت آفریقایی

در این قسمت انواع مختلف از بافت های آفریقایی پسرانه و دخترانه شامل بافت آفریقایی کف سر، برجسته، دردلاک، میکی موس و... را به شما معرفی کرده و روش اجرا آن‌ها روی مو را برای شما توضیح می‌دهیم. همچنین لازم به‌ذکر است که اگر دنبال آرایشگاهی معتبر برای بافت آفریقایی تهران هستید، می‌توانید به سالن کاتینو مراجعه کنید.

انواع بافت آفریقایی

بافت مو آفریقایی کف سر

این نوع از بافت، همانطور که از نامش پیداست، کل کف سر را شامل می‌شود. باید دقت داشته باشید که این مدل از بافت مو آفریقایی ظاهری ظریف داشته و برای افرادی که صورت های کوچک و یا کشیده تر دارند، مناسب‌‌تر است. برای زدن این بافت روی سر، پس ازباز کردن گره‌های مو و شانه زدن، باید موها را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. استفاده از شانه‌های دم باریک در این مرحله می‌تواند باعث تمیزی و ظرافت بیشتر کار شود.

بعد از آن هر بخش از موها را از محل رویش تا پشت سر به لاین‌های مستطیل شکل و موازی هم تقسیم کرده و از اولین دسته کنار فرق سر بافتن را شروع کنید. بافت آفریقایی، همان بافت ساده است ولی باید در هر مرحله دسته باریکی از موها را به بافت خود اضافه کنید. در این مرحله با استفاده از ژل یا واکس مو، موهای کوچک را نیز در بافت جمع کرده و در نهایت این کار را تا پشت سر و تا جایی که موها تمام شود ادامه دهید.

بافت مو آفریقایی کف سر

بافت آفریقایی برجسته کف سر

اگر بخواهیم محبوب‌ترین بافت آفریقایی مو کوتاه را به شما معرفی کنیم، بافت برجسته کف سر در صدر انتخاب‌های ما قرار می‌گیرد. این نوع از بافت برای انواع قد مو و شکل صورت مناسب است، اما از نظر بیشتر آرایشگرها روی موهای کوتاه بیشترین جلوه را دارد. مراحل اولیه زدن این بافت، کاملا شبیه بافت کف سر است، با این تفاوت که برای برجسته شدن بافت موها، باید زمان بافتن، هر رشته را برعکس ببافید. یعنی وقتی موها را سه دسته کردید، به جای شروع از لایه سمت چپ، از سمت راست شروع کنید. این کار باعث برجسته شدن بافت می‌شود.

بافت آفریقایی برجسته کف سر

بافت آفریقایی بغل سر

مدل بافت آفریقایی بغل سر، بیشتر روی موی بلند خانم‌ها اجرا می‌شود. محبوبیت این مدل مو به قدری است که در بسیاری از جشنواره‌های خارجی، می‌توانید آن را روی موهای هنرپیشه‌های معروف مشاهده کنید.

برای زدن این بافت زیبا، موهای هر سمت از سر را که می‌خواهید ببافید را از بقیه موها با کلیپس جدا کنید، سپس دوباره روی همان قسمت، مانند بافت کف سر 2 تا 4 لاین مستطیل شکل ایجاد کرده و شروع به بافتن کنید. در آخر با کش مو چهل‌گیس، هر بافت را بسته و مو‌های قسمت دیگر را باز کنید. در این مرحله می‌توانید با اکسسوری‌های مختلف موهای خود را تزیین کرده یا حتی به سادگی از زیبایی آن‌ها لذت ببرید.

بافت آفریقایی بغل سر

بافت موی دردلاک

بیشتر افراد بافت دردلاک مردانه را در فیلم های سینمایی و روی موهای هنرپیشه‌های مرد موبلند به خصوص سیاه پوست دیده‌اند. این مدل مو با وجود این‌که روی موی خانم‌ها نیز قابل اجراست، اما بیشتر، آقایان علاقه‎‌مند به اجرای آن هستند. در این بافت مو که درواقع از رشته‌های مو در هم پیچیده با ظاهر طنابی شکل تشکیل شده، پس از شستن و شانه زدن، موها را از پس سر تقسیم کرده و بقیه را با کلیپس می‌بندیم. در این مرحله نیاز به شانه‌ای برای پوش دادن به موها دارید. با حرکت های رفت و برگشتی شانه، موها از 3 سانتی‌متری محل رویش تا نوک موها پوش داده و محکم بپیچانید و سپس با کش چهل گیس ببندید. تمام دسته‌های مو را به همین شکل ادامه داده و در نهایت با ژل یا واکس مو وز آنها را مرتب کنید.

بافت موی دردلاک

بافت مو میکی موس

بافت مو میکی موس که بیشتر در میان کودکان و دختران جوان طرفدار دارد، ترکیبی از بافت مو آفریقایی کف سر و برجسته است. برای اجرا این مدل بافت، پس از تقسیم موها به چند لاین مستطیل شکل، یکی در میان طبق توضیحات قبلی، شروع به زدن بافت مو کف سر و برجسته کنید. انتهای موها را می‌توانید به صورت ساده ببافید یا این‌که با یک گیره یا کلیپس، به شکل گوش‌های میکی موس، روی سر جمع کنید. این بافت زیبا را نمی‌توان در حالت جمع شده برای مدت طولانی روی سر نگه داشت. چرا که فشار زیادی به ریشه موها وارد کرده  و باعث سست شدن و درنهایت ریزش آن‌ها می‌شود.

بافت موی آندرکات

بافت موی آفریقایی مردانه آندرکات، به این دلیل مختص مردان خوانده شده که هنگام زدن بافت کف سر، اطراف آن را با تیغ تمیز می‌کنند. برای اجرا این مدل مو خاص، کف سر را به مربع های کوچک و بزرگ به دلخواه تقسیم کرده و هر دسته مو را ساده یا آفریقایی می‌بافید. در این مرحله می‌توانید اطراف هر مربع را برای ظاهری تمیزتر با تیغ سفید کنید. در این مدل می‌توان در صورت بلند بودن موها، دسته‌های بافت را با کش مو بست. این مدل جز بافت آفریقایی پسرانه است و معمولا پسران تقاضای پیاده‌سازی آن را دارند.

بافت موی آندرکات

بافت مو زیگزاگی

بافت مو زیگزاگی یکی از انواع بافت مو آفریقایی مدرن است که علی‌رغم سادگی، نیاز به مهارت بیشتری در بافتن دارد. تفاوت اجرا در این مدل مو تنها در شکل تقسیم لاین‌های مستطیل است که باید به صورت زیگزاگی انجام شود و پس از آن با زدن بافت ساده آفریقایی، می‌توانید از زیبایی موهای خود لذت ببرید.

بافت مو زیگزاگی

نکاتی که قبل از انجام بافت آفریقایی باید بدانید

قبل از انجام هر نوع بافت مو آفریقایی، باید از تمیزی موها و کف سر و همچنین بدون گره بودن آنها اطمینان حاصل کنید. کثیف بودن موها باعث دوام کم و سرخوردن موها هنگام بافتن می‌شود. همچنین گره داشتن در موها و شانه نزدن قبل از بافتن، باعث می‌شود تا در این فرآیند مقدار زیادی از موها کشیده، کنده یا مستعد ریزش شوند.

هرگز موهای خیس را نبافید. موها هنگام خیس یا نم‌دار بودن، در آسیب پذیرترین حالت خود هستند و بافتن یا شانه کشیدن آن‌ها در آن زمان باعث کشیده شدن، ریزش و درنهایت موخوره در طولانی مدت می‌شود. نزدیک نگه داشتن دست‌ها به کف سر زمان بافتن، باعث می‌شود تا موها بیشتر به کف سر بچسبند. همچنین استفاده کمتر از تافت و ژل مو باعث می‌شود که احتمال گره خوردن موها هنگام بافتن کمتر شود. البته شما با تماشای آموزش بافت مکزیکی می‌توانید این مدل مو را در خانه هم انجام دهد.

بافت آفریقایی برای مردان

معایب بافت آفریقایی

با وجود آن که یکی از بهترین مدل‌ها برای سلامت مو، بافتن استف اما یکی از مهم‌ترین معایب بافت آفریقایی که می‌خواهیم در این قسمت به آن اشاره کنیم، فشار زیادی است گه هنگام بافتن روی ریشه موها، خصوصا در قسمت پیشانی وجلوسرقرارمی‌گیرد. نگه داشتن بافت موها به مدت طولانی یا استحمام با این بافت، موجب سستی ریشه موها و در نهایت ریزش آن‌ها می‌شود. پیشنهاد ما به شما آن است که پس حداکثر سه روز بافت موها را باز کرده و از انجام آن در دفعات زیاد خودداری کنید.

یکی دیگر از معایب بافت مو آفریقایی، هنگام باز کردن آنها مشخص می‌شود. در این مرحله اگر از فرد دیگری کمک نگیرید، ممکن است موهای شما گره بخورند. همچنین سعی کنید پس از باز کردن بافت موهای خود، پوست کف سر و ریشه موها را با سرانگشتان به آرامی با روغن هایی مانند رزماری و بادام تلخ ماساژ دهید و از شستن آنها بلافاصله پس از بازکردن دسته‌های مو بپرهیزید.

معایب بافت آفریقایی

ویژگی های بافت آفریقایی

یکی از مهمترین ویژگی‌های این بافت که به آن توجه کمتری شده، مناسب بودن بافت آفریقایی بیشتر برای موهای فر است که جنسی نازک و سبک دارند. این ویژگی باعث می‌شود تا آسیب آن در موهای فر و سبک به‌طور قابل توجهی کمتر باشد. بافت آفریقایی برای زمان‌هایی که می‌خواهید موهای جمع‌‍وجور و آراسته داشته باشید کاملا مناسب است. از این رو هنگام ورزش کردن، بافت آفریقایی یکی از محبوب‌ترین مدل موها در میان افراد محسوب می‌شود. یکی‌دیگر از ویژگی‌های بافت آفریقایی که استفاده از آن را میان آرایشگران رایج ساخته، امکان استفاده از آن در ترکیب با مدل موهای دیگر است که می‌تواند به زیبایی و جلوه آن‌ها بیافزاید.

ویژگی های بافت آفریقایی

جمع بندی

بافت آفریقایی یکی قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین مدل‌های مو است که به واسطه جذابیت و کاربردی بودن، طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد. دراین مقاله به طور خلاصه به معرفی و آموزش انواع بافت های آفریقایی و نکاتی درباره آن‌ها پرداختیم. اگر از خواندن این مطلب لذت بردید و دنبال آموزش‌های بیشتر در مورد سلامت و زیبایی موهای خود هستید، از دیگر مقالات ما نیز دیدن کنید. آرایشگاه مردانه کاتینو با بیش از 10 سال سابقه، متخصصانی دارد که توانایی پیاده‌سازی انواع بافت آفریقایی را دارند. این مرکز یکی از بهترین سالن‌ها برای بافت آفریقایی پسرانه تهران محسوب می‌شود.

متخصصان ما
EXPERTS
گالری تصاویر
gallery